Ga naar hoofdinhoud
€1 actie Unibet: €50.00 winnen als Nederland de VS verslaat

#ad

Bij Unibet.nl kan een kleine weddenschap van 1 euro op Nederland – VS jou maar liefst 50.00 euro opleveren. Hoe dat kan? De bookmaker heeft voor nieuwe spelers een verhoogde notering op winst van Oranje. In plaats van de 1.97 die bestaande spelers krijgen, krijgen nieuwe spelers een quotering van 50.00!

Dus wil je het WK voorspellen, dan is dit wellicht een goed moment om je bij Unibet te registreren. Je kan tot aanvang van de wedstrijd van deze aanbieding gebruikmaken om bij een goede voorspelling 50.00 x je inzet te winnen!

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Unibet WK deal wedden op Nederland – VS

Oranje heeft de groepsfase overleefd en is als zoals verwacht als eerste in de poule geëindigd. De VS speelde gelijk tegen Wales en Engeland en won met 1-0 van Iran, goed voor een tweede plaatst in groep B.

Dat is natuurlijk een prima resultaat voor de Amerikanen, maar het lijkt erop dat ze zaterdagavond de koffers kunnen inpakken. De VS is in de wedstrijd tegen het Nederlands elftal de underdog…

50 x je inleg bij winst Oranje

De quotering op de Verenigde Staten is bij de bookmakers momenteel 4.60. Dat betekent dat als je gokt op winst Amerika, je 4.60 x je inleg terugkrijgt. Dat is fors, maar de verwachting is dus dat team USA niet gaat winnen van Oranje. En dat maakt de aanbieding van Unibet.nl extra aantrekkelijk – de kans is groot dat je de bet gaat winnen.

En ook al mag je maar maximaal 1 euro inzetten, met deze weddenschap 50 euro winnen is natuurlijk lang niet gek!

Tegenstander niet onderschatten

Uiteraard moeten we de tegenstander van Nederland niet onderschatten. Onthoud dus goed dat je de weddenschap ook zomaar kan verliezen! Gezien de maximale inzet van een euro, blijft de schade dan wel beperkt. Lees desgewenst ook onze voorbeschouwing Nederland – VS, dé wedstrijd van zaterdag 3 december.

Mega odds boost Nederland – VS weddenschap

Deze WK deal van bookmaker Unibet is in de vorige drie wedstrijden van Oranje ook al voorbijgekomen. Nu Nederland door is en het volgende duel op het programma WK voetbal staat krijg je opnieuw de kans om te profiteren van deze mega odds boost.

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor de WK bonus. De volledige actievoorwaarden kun je op de promo pagina van Unibet doorlezen.

  • Je kan per huishouden 1 x van de Nederland – VS aanbieding gebruikmaken
  • Je moet 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen
  • De maximum inzet is 1 euro. Je kan dus maximaal 50 euro cash winnen
  • De promo geldt alleen voor de wedstrijd van Oranje tegen Amerika en je kan inzetten tot de officiële start van de wedstrijd
  • Alleen enkelvoudige weddenschappen zijn geldig
  • Je kan de aanbieding niet combineren met andere Unibet promoties
  • Om de verhoogde odds te krijgen moet je een Unibet.nl account aanmaken, een storting te doen en de juiste weddenschap te plaatsen. Vergeet niet de ‘odds boost’ in je weddenschap aan te vinken!

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Back To Top